Unul dintre cele mai importante servicii oferite de către ambulanța PULS se referă la supravegherea evenimentelor publice și private. Fie că acestea se desfășoară în aer liber sau în spații închise, indiferent de numărul de participanți și de zona de desfășurare, echipajele noastre sunt permanent pregătite să intervină pentru asigurarea siguranței și sănătății mulțimii.

Știm că, din punct de vedere medical, suntem responsabili pentru participanții la manifestațiile, târgurilor, evenimentele, concertele și întâlnirile pe care le supraveghem, astfel încât suntem permanent în alertă și supravegheam îndeaproape desfășurarea evenimentului, de la permiterea accesului în incintă și până la plecarea ultimului participant.

Suntem mereu pregătiți pentru a interveni și permanent conștienți de importanța și necesitatea serviciului pe care îl prestăm.

Ne găsiți la 021.9733

* cu caracter permanent sau la cerere.

SERVICIU MEDICALPRET (LEI)
Stationare ambulanta / ora49
Stationare medic / ora99
Supraveghere asistent medical / ora99
Supraveghere medic / ora149

Clinicile PULS își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prețurile și/sau conținutul ofertelor de pe website în funcție de schimbările ce au loc cu privire la serviciile medicale comercializate.