Transport medicalizat

La ambulanța PULS suntem pregătiți pentru a efectua transporturi medicalizate oriunde pe teritoriul României, iar la cerere chiar și în afara țării. Ambulanțele din flota proprie sunt echipate pentru a transporta pacienți pe distanțe lungi, din orice colț al țării, acestea fiind complet echipate după standarde europene, atât din punct de vede al aparaturii cât și a medicamentelor.

Transporturile medicalizate se efectuează de la domiciliul pacientului către spital și invers, cu asigurarea măsurilor de prim ajutor și sustinerea funcțiilor vitale, pacientul fiind însoțit, la cererea acestuia sau în funcție de starea de sănătate, de un asistent medical sau de un medic. În cazul transportului medicalizat în afara țării, dacă acesta se efectuează pe cale aeriană, asigurăm preluarea pacientului de la domiciliu sau de la spital și transportul până la aeroport, inclusiv până pe pistă sau în avion, de oriunde din țară.

Ne găsiți la 021.9733

PULS asigură transport medicalizat cu caracter permanent sau la cerere.

SERVICIU MEDICAL PRET (LEI)
Stationare ambulanta / ora 49
Stationare medic / ora 99
Supraveghere asistent medical / ora 99
Supraveghere medic / ora 149
Taxa deplasare / km 2,4
Transport medical nesupravegheat 159

Clinicile PULS își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prețurile și/sau conținutul ofertelor de pe website în funcție de schimbările ce au loc cu privire la serviciile medicale comercializate.